#2018-01-23 11:45:56 

SkutyLodem

Użytkownik

Posty: 84

Skąd: Zielona Góra

Wiek: 38

Zalezy mi na tym, aby zmodernizować szambo. Gdzie w Radomiu kupię szamba betonowe?
#2018-01-23 13:46:33 

\/\/ittold

Użytkownik

Posty: 99

Skąd: Karczew

Wiek: 39

Zwroc tylko uwagę na szczelność bo inaczej to nie szambo ale zbiornik warty tyle co wiaderko z plastiku :P
#2018-01-23 15:49:54 

mario_balotelli

Użytkownik

Posty: 56

Skąd: Łódź

Wiek: 32

Kwestia jest zwyczajnie taka ze szamba betonowe musza być odporne na działanie kwasow. Bo to jednak jest zakup na lata a nie rok.
#2018-01-23 17:20:03 

Kraken

Użytkownik

Posty: 56

Skąd: Annopol

Wiek: 22

Ja brałem z tej firmy http://zary.fabeton.pl/ możesz sobie o nich poczytać. Oni maja szamba betonowe z jedna lub dwiema komorami. Ja mam z jedna i nie narzekam na szczelność.
#2018-01-23 18:12:51 

Liquid

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Andrychów

Wiek: 32

No ale to jak czytam to oni maja szamba betonowe z jednego odlewu tu http://radom.fabeton.pl/ jest o Radomiu konkretnie. Jakosciowo wydaje się być spoko. No i pisza ze maja szybki montaż.
#2018-01-23 20:11:48 

SkutyLodem

Użytkownik

Posty: 84

Skąd: Zielona Góra

Wiek: 38

Dla mnie liczy się jakość. Dzieki : ) popatrze co maja do zaoferowania.
#2018-01-23 23:06:58 

Liquid

Użytkownik

Posty: 41

Skąd: Andrychów

Wiek: 32

Tak jak patrze to oni tez maja szamba betonowe w Węgorzewie , w Giżycku, w Świdnicy… wiec tak naprawdę to ta firma ma wiele miejsc gdzie można te szamba kupic. W dużych miastach szamb to raczej prawie już nie ma.
#2018-01-24 00:44:54 

\/\/ittold

Użytkownik

Posty: 99

Skąd: Karczew

Wiek: 39

Nie ma bo i nie ma takiej potrzeby żeby były chyba ze jakies odlegle tereny to wtedy rozumiem.
#2018-01-24 02:47:20 

Kraken

Użytkownik

Posty: 56

Skąd: Annopol

Wiek: 22

No widze ze w Białobrzegach szamba betonowe tez można u nich kupic. Sa szczelne. No i spokojnie na te kilkanaście lat wystarcza. Na ich sttronę w ogole zajrzyj tam dowiesz się jakie maja standardy obsługi. To co może być inne dla tej firmy to to ze nie ma otworu gotowego na rury.
#2018-01-24 03:57:12 

wioletta_gdansk

Użytkownik

Posty: 48

Skąd: Katowice

Wiek: 40

To jak z takiego szamba można korzystać ? da się jakos?
#2018-01-24 05:44:57 

Kraken

Użytkownik

Posty: 56

Skąd: Annopol

Wiek: 22

Da się normalnie :P Po prostu jak jest już zamontowane szambo to wtedy wycina się dziurę i po sprawie. Bo wtedy łatwiej jest dopasować. Sprawdź sobie ofertę firmy Fabeton i sama się przekonaj
 1 2 >  DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015